slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Constructiebedrijf

Constructiebedrijf voor constructies op maat

Wilt u maatwerk constructies laten maken door een ervaren constructiebedrijf in de buurt van Andel, Gorinchem, Waalwijk, Tilburg of s'-Hertogenbosch? Dan is de De Fijter uw aangewezen partner. De Fijter is een gespecialiseerd constructiebedrijf en vervaardigt uiteenlopende constructies naar wens van de opdrachtgever. Wij beschikken over deskundige vakmensen die u van dienst kunnen zijn met het bewerken en maken van zowel halffabricaten als volledige constructiewerken. Als constructiebedrijf zetten wij uw wensen graag om in uitstekende constructies.

Diensten

Constructiebedrijf De Fijter kan een erg breed scala aan constructies voor u op maat ontwerpen, maken en monteren. Van bordessen tot trappen, van nieuwbouw tot renovatie, wij zijn u graag van dienst met uiteenlopende activiteiten, waaronder:

  • Plaatwerkerij
  • Walserij
  • Carrosseriebouw
  • RVS bewerking

Ook het herstellen of aanpassen van bestaande constructies is een deel van ons werk. Door deze specialismen te combineren zijn de mogelijkheden bij constructiebedrijf de Fijter oneindig.

Gehele proces

Constructiebedrijf de Fijter kan het gehele proces van constructiewerk voor u verzorgen. Van het ontwerpen tot ontwikkelen en monteren. Onze kennis en ervaring is zodanig dat wij als geen ander weten hoe wij om moeten gaan met de verschillende materialen. Iedere wens kunnen wij omzetten tot een perfect eindresultaat.

Montage

Nadat wij uw constructiewerk hebben ontwikkeld kunnen wij deze op locatie monteren. De montagemedewerkers van ons constructiebedrijf kunnen op een zeer zorgvuldige wijze bouwen. Zij zijn in het bezit van de benodigde certificering en zijn u graag van dienst. Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Neem dan contact op met constructiebedrijf de Fijter.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Constructiebedrijf
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring