slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Mechanisatie

Mechanisatie

Op elke gewenst moment dient u vakkundig uw werk te kunnen doen. Hierbij is goed werkend materiaal onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw machines continu probleemloos werken. Voor grootschalig of kleinschalig onderhoud en reparaties van al uw machines bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een uitstekende service en persoonlijk contact. Wij beschikken over een vast team van ervaren monteurs en hebben de beschikking over alle benodigde gereedschappen en testapparatuur om uw machinepark in perfecte conditie te houden. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van:

  • Agrarische machines
  • Binnenvaartschepen
  • Machines
  • Laswerk

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn beschikt De Fijter over een servicewagen om ook op locatie een storing te kunnen verhelpen.

Voorkom stilstand

Onderhoud aan uw mechanisatie is van belang om stilstand tijdens het seizoen te voorkomen. Het geeft u meer zekerheid in drukke tijden. Tijdens de standaard onderhoudsbeurt voeren wij de periodieke controles uit zoals het verversen van filters en olie. In onze hightech uitgeruste werkplaats hebben wij alle apparatuur en middelen tot onze beschikking om efficiënt, flexibel en snel in te spelen op uw onderhoudsvraag.

De Fijter is een vertrouwde naam als het gaat om onderhoud van mechanisatie. Het bedrijf heeft de beschikking over een servicedienst en staat graag voor u klaar. Wij denken met u mee in het onderhoud en streven naar een hoge servicegraad.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring