slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Onderhoud

Onderhoud

De Fijter is u ook graag van dienst bij het opzetten en de uitvoering van onderhoudssystemen. Meestal wordt dat gecombineerd met periodieke controles aan uw machines of installaties. Hiervoor brengen wij uw machinepark in kaart en voeren de gegevens in een database . Er is dan in één opslag zichtbaar welk reserveonderdeel in geval van een storing nodig is, en welke onderdelen intern of extern bij een toeleverancier op voorraad gehouden dienen te worden.

Specialistische lastechnieken

Ons team verricht de meest uiteenlopende laswerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren op locatie. Hiervoor beschikken wij over speciaal mobiel apparatuur en machines. Met de gecertificeerde lassers onderscheiden wij zowel maatwerk als seriewerk door middel van lastechnieken. Wilt u uw machine of installatie op maat laten maken of onderhouden? Of wilt u meerdere producten tegelijk per proces laten maken? Wij fabriceren, adviseren en denken met u mee.

Machines in top conditie

De Fijter staat voor u klaar om al uw machines in top conditie te houden. Of het nu gaat om elektrisch gereedschap of lasapparaten, wij kunnen het vakkundig repareren en onderhouden. De monteurs van De Fijter kunnen u met het volgende van dienst zijn:

  • Installatie van machines
  • Service/onderhoud lasapparatuur
  • Reparatie gereedschap
  • Keuring machines
  • Onderhoudswerkzaamheden op locatie

Storing

Heeft u een storing? De monteurs van de Fijter staan direct voor u klaar. Wij zijn altijd bereikbaar zodat wij uw probleem zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Mocht u een onderhoudsproject hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring