slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Plaatwerkerij

Plaatwerkerij

De Fijter is de aangewezen partner als het gaat om productie en ervaring in plaatwerken. In onze eigen werkplaats fabriceren wij plaatwerk op maat en in grote aantallen. Heeft u een opdracht voor onze plaatwerkerij? Wij vertalen al uw wensen in hoogwaardige producten. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van plaatwerkzaamheden. In onze eigen ontwerpafdeling worden uw wensen uitgewerkt. Daarna worden de producten door onze moderne machines en vakkundig personeel gefabriceerd. Hierbij bent u verzekerd van kwaliteit en oog voor detail.

Voorraad

Wilt u snel beschikken over plaatwerk? De Fijter beschikt over een ruime voorraad en voert alle soorten bewerkingen uit. Door onze geavanceerde machines kunnen plaatwerken van alle soorten,diktes en maten worden gemaakt, zoals:

  • Staal
  • RVS
  • Aluminium

Wij kunnen een breed pakket van producten voor u verzorgen. 

Repareren of vervangen

Heeft u schade aan uw contructie of plaatwerkerij? Laat deze dan door ons vakkundig repareren of herstellen. De compleet uitgeruste plaatwerkerij voldoet aan alle eisen voor "maatwerk in plaatwerk". Naast de ondersteunende functie voor onze eigen afdeling hebben wij voldoende capaciteit om ook voor derden plaat- en constructiewerk uit te voeren.

Van eenvoudig plaatwerk tot en met hoogwaardig maatwerk. 
 

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring