slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Knip en Zetwerk

Knip en Zetwerk

Knip en zetwerk is een bewerking die u uitsluitend door een specialist uit kunt laten voeren. De Fijter beschikt over ervaring, een uitstekend machinepark en vakbekwame medewerkers die dit graag voor u uitvoeren. Onze knip en zetbank heeft de benodigde capaciteit om op korte termijn uw specifieke wens uit te kunnen voeren. Of het nu gaat om RVS, staal of zink, onze moderne knipschaarmachine kan alles in de gewenste lengte omzetten.

Plaatmateriaal

Tijdens het zetten wordt het plaatmateriaal omgezet in een driedimensionale schaal. Wij kunnen het materiaal precies omzetten in de gewenste vorm met gebruik van de zetbank. Zetwerk wordt uitgevoerd door een kantbank machine, deze kan 4000mm x 135 ton drukken of kanten. Het voordeel hiervan is dat er geen lasnaden zichtbaar zijn.

Knipwerk

De Fijter kan platen knippen van 3000mm x 6mm. Het knippen van platen is een traditionele wijze van plaatbewerking. Tijdens het knippen van platen wordt er geen warmte ingebracht wat zorgt voor vele voordelen. Wilt u meer weten over deze voordelen? Neem contact met ons op.

Vanuit onze vestiging in Andel kunnen wij het knippen en zetten van plaatwerk voor u verzorgen. U kunt bij ons terecht voor het knippen van enkele stuks of serieproductie.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring