slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Home Projecten

Service op maat

Heeft u een vraag of probleem? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van constructiewerk. Onze kracht ligt in het vinden van een passende oplossing.

 

Neem contact met ons op

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Home

Welkom op de website van de Fijter.

De Fijter is een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van:

  • Constructiewerken
  • Laswerken
  • Plaatwerkerij
  • Rvs bewerking

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren. Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? De Fijter maakt alle opdrachten in eigen beheer op maat naar eigen ontwerp. In onze compleet ingerichte werkplaats beschikken wij over al het apparatuur dat nodig is voor las en constructiewerken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de beste technieken, kennis en vakbekwame medewerkers. Hierbij staat het afleveren van kwaliteitswerk centraal.

Al jaren staat het bedrijf voor, op maat gemaakte top producten. Ook reparatie en onderhoud kan door ons worden uitgevoerd. Of het nu gaat om het repareren van een hekwerk of het plaatsen van een complete trap, voor alle soorten constructiewerken kunt u bij ons terecht.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Foto tekst

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring