slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Lasbedrijf

Lasbedrijf

Voor alle moderne lastechnieken en metaalbewerkingen kunt u terecht bij De Fijter. Met geavanceerde machines en professionele werknemers kunnen wij de volgende lastechnieken toepassen:

  • Argon
  • Elektrisch
  • Autogeen
  • Mig/mag
  • Tig

Daarnaast is ook het zagen, draaien en boren van aluminium en RVS geen enkel probleem. Al het laswerk dat wij leveren is betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Doordat wij de kunst van het lassen beheersen zijn alle mogelijke constructies te realiseren.

Laswerk

Het lassen van alle producten doen wij in eigen beheer. Wij zijn gespecialiseerd in laswerkzaamheden aan o.a. binnenvaartschepen, industriële toepassingen, (gebouw) contructies, voertuigen e.d. Wanneer u uw producten door ons laat afwerken bent u verzekerd van stevigheid, duurzaamheid en een hoogwaardige manier van afwerking. Bovendien garanderen wij een korte levertijd en service.

Werkzaamheden op locatie

De Fijter staat voor vakbekwaam laswerk, ook op locatie. Wij hebben mobiele lasapparatuur waarmee wij bij de klant op locatie laswerkzaamheden kunnen doen. Door de toepassing van verschillende lastechnieken op locatie zijn wij in staat elke metaal soort te bewerken naar uw eigen eisen en wensen.

Laswerk is vakwerk

Daarom is het noodzakelijk om laswerk uit te laten voeren door de specialisten van De Fijter. Wij verrichten al jaren laswerkzaamheden en constructiewerken voor zowel bedrijven als particulieren. Ook voor ander metaalwerk kunt u bij ons terecht zoals: zagen, slijpen, polijsten, kanten, aanbouwen, plaatwerk, assemblage etc. In principe staan wij open voor al uw metaalwerkzaamheden.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring