slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Constructiewerken

Constructiewerken

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf waar u terecht kunt voor zeer uiteenlopende constructiewerken. Hebt u een constructie opdracht? Wij bieden een goede en betaalbare oplossing.

Het team van De Fijter heeft zich gespecialiseerd in het bewerken en maken van zowel halffabricaten als volledige constructiewerken. Kenmerkend hierbij is de flexibele en creatieve wijze waarmee op de wensen van de klant wordt ingespeeld. Eigen engineers komen met verrassende technische oplossingen die vervolgens in de eigen werkplaats worden geproduceerd. Onze vakkundigheid, garandeert de hoogste kwaliteit in het bouwen met staal. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door gemotiveerde medewerkers en een uitgebreide productiehal en productiemiddelen.

Soorten

De Fijter beschikt over een afdeling waar de volgende constructiewerken worden gemaakt:

  • maatwerk constructies
  • constructies voor nieuwbouw
  • constructies voor renovatie
  • trappen
  • plaatwerk

Indien gewenst kunnen wij ook gehele projecten voor u uitvoeren. Onze vakkundige en ervaren mensen nemen al het werk uit handen.

Montage

De Fijter biedt een breed dienstenpakket. Zo worden constructiewerken op locatie zorgvuldig opgebouwd. Hierbij bent u verzekerd van een vakkundig, klantvriendelijk en flexibel bedrijf dat uitkijkt naar een partnerschap in uw projecten.

Maatwerk

Hebt u een bedrijf nodig voor het ontwerpen, produceren en monteren van constructiewerken? Voor zowel de kleine als grote projecten staan wij voor u klaar. Door de jaren  heen zijn wij gegroeid tot een bedrijf dat begrijpt hoe belangrijk het is om te luisteren naar de wensen van onze klant. Een opdracht betekent voor ons "meedenken", om tot een product te komen waar u en wij, met trots op terug zullen kijken.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring