slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

RVS bewerking

RVS bewerking

RVS bewerking is één van de specialiteiten van De Fijter. Zowel op locatie als in eigen beheer kunnen wij RVS tanks en apparaten:

  • slijpen
  • borstelen
  • polijsten
  • bewerken

Met zorg, aandacht en speciaal materiaal kunnen de mooiste ontwerpen worden gemaakt. Al het materiaal wat hiervoor nodig is word eventueel ook door ons meegebracht, zoals slijpmotors met trafo, lasapparatuur, slijpbanden, (Polijst)borstels, e.d.

Slijpen

De Fijter maakt gebruik van goed materiaal om tot het allerbeste slijpresultaat te komen. Hierbij kunt u kiezen uit een uitgebreide variëteit aan slijpmethoden en uitvoeringen. Daarnaast zijn afwijkende lengtes en diktes geen enkel probleem.

Aanpassen en repareren

Veel voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen en repareren van bestaande RVS producten. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste en modernste lastechnieken. Voor het kleinere werk zoals het inwendig slijpen van pijpjes wordt een kleine slijpmotor met flexibele as gebruikt. (Dit werk kan echter ook bij ons op de werkplaats worden gedaan) Ook is het mogelijk dat er lasapparatuur wordt meegenomen zodat eventueel laswerk direct door ons word gedaan.

Maatwerk

Wilt u een product van RVS op maat laten maken? Voor duurzame RVS bewerking kiest u voor De Fijter. Wij produceren een breed scala aan metalen maatwerk producten. Van ontwerp tot product leveren wij een totaaloplossing. Wij zetten de ideeën van u om in hoogwaardige RVS producten.
Expertise

Het team van De Fijter beschikt over de benodigde expertise en ervaring om uw RVS opdracht succesvol uit te werken. Wij werken snel, goed en houden rekening met uw wensen.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring