slide

slide

Wij leveren las en constructiewerk aan zowel bedrijven als particulieren.
Zoekt u een ervaren bedrijf om uw specifieke constructie uit te voeren? 

Carrosseriebedrijf

Carrosseriebedrijf knapt uw cabine op

Zoekt u een carrosseriebedrijf voor het bouwen van carrosserieën? Carrosseriebedrijf De Fijter is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwbouw frames voor zowel plaatwerk als lichte constructies. Dit wordt volledig in eigen beheer en in elke gewenste uitvoering gebouwd. Ons carrosseriebedrijf is dan ook gespecialiseerd in maatwerk en werkt volgens de nieuwste technieken. Door de jaren heen hebben wij voor diverse klanten cabines opgeknapt. Heeft u een carrosseriebedrijf nodig voor het opbouwen van lichte constructies? Wij spelen flexibel in op uw behoeften en voeren met plezier uw opdracht uit. Betrouwbaarheid en kwaliteit is waar carrosseriebedrijf De Fijter voor staat.

Waarom carrosseriebedrijf de Fijter?

Carrosseriebedrijf de Fijter heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Wij zorgen vandaag de dag nog steeds voor constante groei door:

  • Jarenlange ervaring
  • Uitgebreide kennis
  • Kwaliteit
  • Service
  • Betrouwbaarheid

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn wij u graag van dienst voor het leveren van standaard- en maatwerk oplossingen. Bij carrosseriebedrijf De Fijter kunt u terecht voor een totaaloplossing.

Andere diensten

Carrosseriebedrijf de Fijter is u ook graag van dienst met constructiewerken. Onze creatieve en flexibele werkwijze verzekerd u dat wij op al uw wensen een passend antwoord hebben. Eigen engineers komen met verrassende technische oplossingen die vervolgens in de eigen werkplaats worden geproduceerd. Onze vakkundigheid, garandeert de hoogste kwaliteit in het bouwen met staal en carrosserie. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door gemotiveerde medewerkers en een uitgebreide productiehal en productiemiddelen.

Wilt u gebruik maken van de diensten die wij als carrosseriebedrijf kunnen leveren? Neem dan direct contact met ons op. Wij geven u graag verdere informatie.

Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. logo
Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V.
Carrosseriebedrijf
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright © 2024 Las- en reparatiebedrijf de Fijter B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring